Ángel Torres, president del Getafe: "Si el Barça surt de la Lliga, els modestos cobrarem més"

El mandatari del club madrileny, però, ha assegurat que el Barça "serà a la Lliga tota la vida"

El president del Getafe, Ángel Torres, ha assegurat aquest divendres a Radio Marca que si el FC Barcelona sortís de la Lliga seria " millor ": "El Barça és un dels que més cobra, i si marxés els modestos repartiríem més. J o crec, però, que serà a la Lliga espanyola tota la vida " . E l president del club blau ha matisat que " les idees polítiques de cadascú no s'han de barrejar amb l'esport ". Torres ha assegurat que per ell ara mateix el Barça és "un equip espanyol més de la Lliga espanyola", però també ha dit que " el que hagi de ser, serà " .

Torres també s'ha referit a les paraules de Guardiola sobre la independència de Catalunya i ha assegurat que  " Guardiola fa deu o dotze anys podia pensar d'una manera o veure les coses d'una manera, però va lluir amb orgull i ben lluïda la samarreta de la selecció espanyola ". Torres s'ha referit a un possible canvi en la ideologia del tècnic de Santpedor: "S i Guardiola ara té altres idees i ha canviat també hi té dret . A ell li hem d'agrair moltes coses , és un dels grans esportistes d'aquest país i el que hem de fer és donar-li les gràcies " , ha declarat Torres.

Sobre la visita del FC Barcelona al Coliseum Alfonso Pérez del pròxim cap de setmana, Torres ha assegurat que "els equips grans sofreixen molt a Getafe". El president del club madrileny també ha assegurat que hauria preferit que Iniesta jugués: "Així, si el Getafe guanya, el Barça no podrà excusar-se en les baixes", ha afirmat.