Publicitat
Publicitat

Las Vegas Sands desmenteix Tomás Gómez i diu que no ha pres cap decisió sobre Eurovegas

L'empresa diu que comunicarà la ubicació definitiva del macrocomplex en els propers dies. El líder dels socialistes madrilenys ha anunciat que Adelson ja ha pres la decisió i que el complex anirà a Madrid

Las Vegas Sands assegura que no ha pres encara cap decisió sobre el lloc que acollirà el complex d'oci i congressos Eurovegas , al qual opten Barcelona i Madrid , segons han informat fonts pròximes a la companyia .

La companyia nord-americana ha respost així a les declaracions del portaveu dels socialistes a l'assemblea de Madrid , Tomás Gómez , que ha assegurat aquest dilluns que la presidenta madrilenya , Esperanza Aguirre , ha tancat ja un acord amb el magnat Sheldon Adelson perquè el complex s'instal·li a Alcorcón   .

Les mateixes fonts pròximes a Las Vegas Sands han assenyalat que el calendari marcat per l'empresa per comunicar la ciutat on s'ubicarà Eurovegas es manté com estava previst , de manera que l'anunci es realitzarà en els pròxims dies .

La corporació ja fa un temps que diu que donarà a conèixer la seva decisió la primera quinzena d'aquest mes.

L'Ajuntament d'Alcorcón també ha assegurat a l'ARA que no té cap constància de la ubicació del complex d'oci i casinos.

"Els papers ja són a Treball"

Tomàs Gómez ha sorprès tothom en assegurar a la junta de portaveus de l'assemblea de Madrid que Adelson i Aguirre ja han arribat a un acord per construir Eurovegas a Alcorcón. Els papers del projecte "ja són al ministeri de Treball", ha dit. El líder socialista assegura que la presidenta de la Comunitat volia fer pública la notícia en el debat de política general de la comunitat per "desviar l'atenció" de la situació econòmica. "Que ho anunciï ja i que parli del que ha de parlar al debat", ha dit a la junta de portaveus.

Després de les paraules de Gómez, el portaveu del PP a l'assemblea, Íñigo Henríquez de Luna, ha assegurat que no té "cap informació" sobre aquest acord entre la Comunitat i Adelson, encara que ha expressat el seu desig que sigui cert.

El juny passat una delegació d'executius de Las Vegas Sands es va desplaçar a Barcelona i Madrid per conèixer els terrenys on es podria ubicar Eurovegas. Els executius no van donar pistes sobre el destí final del projecte.

El director general de Las Vegas Sands, Michael Leven, va assegurar que la decisió es donaria a conèixer aquest mes de setembre.

Eurovegas, el projecte que Sheldon Adelson vol construir a Espanya, serà un macrocomplex de convencions i oci per al qual es preveuen inversions properes als 35.000 milions de dòlars (26.690 milions d'euros), i que ha desencadenat una competició entre la Generalitat i la Comunitat de Madrid, atretes pels 200.000 llocs de treball que promet crear el promotor.


Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT