Especials 04/09/2012

Las Vegas Sands desmenteix Tomás Gómez i diu que no ha pres cap decisió sobre Eurovegas

L'empresa diu que comunicarà la ubicació definitiva del macrocomplex en els propers dies. El líder dels socialistes madrilenys ha anunciat que Adelson ja ha pres la decisió i que el complex anirà a Madrid

Efe
1 min
Sheldon Adelson en la visita als terrenys d'Alcorcón  / EFE

Barcelonaa les declaracions del portaveu dels socialistes a l'assemblea de Madrid, Tomás Gómez

ha assegurat a l'ARA que no té cap constància

"Els papers ja són a Treball"

Després de les paraules de Gómez, el portaveu del PP a l'assemblea, Íñigo Henríquez de Luna, ha assegurat que no té "cap informació" sobre aquest acord entre la Comunitat i Adelson, encara que ha expressat el seu desig que sigui cert.

El juny passat una delegació d'executius de Las Vegas Sands es va desplaçar a Barcelona i Madrid per conèixer els terrenys on es podria ubicar Eurovegas. Els executius no van donar pistes sobre el destí final del projecte.

El director general de Las Vegas Sands, Michael Leven, va assegurar que la decisió es donaria a conèixer aquest mes de setembre.

Eurovegas, el projecte que Sheldon Adelson vol construir a Espanya, serà un macrocomplex de convencions i oci per al qual es preveuen inversions properes als 35.000 milions de dòlars (26.690 milions d'euros), i que ha desencadenat una competició entre la Generalitat i la Comunitat de Madrid, atretes pels 200.000 llocs de treball que promet crear el promotor.

stats