Publicitat
Publicitat

JOCS OLÍMPICS

El príncep del Qatar Nasser Al-Attiya, campió del Dakar 2011, guanya un bronze en tir

El també pilot de ral·lis aconsegueix la tercera medalla d'aquest estat en tota la història olímpica

Primera medalla d'un país àrab als Jocs. L'ha aconseguit el príncep del Qatar Nasser Al-Attiya en una modalitat de tir, l''skeet'. Al-Attiya, membre de la casa reial d'aquest estat, és un autèntic heroi al Qatar, ja que l'any 2011 va guanyar el ral·li Dakar en la modalitat de cotxes.

Al-Attiya va fer-se a si mateix com a pilot, però durant molts anys una disputa interna entre membres de les família reial del Qatar el va deixar sense poder competir en aquest esport. Va ser llavors quan va apostar pel tir i va participar als Jocs Olímpics del 1996, 2000 i 2004, on va fregar les medalles. El 2008 va tornar als Jocs amb un paper discret, ja que havia recuperat l'espai als ral·lis.

Al Dakar 2009 va guanyar dues etapes, el 2010 va acabar en la segona posició i finalment el 2011 va guanyar-lo amb un Volkswagen Touareg. Ara suma aquest bronze al seu palmarès. És la tercera medalla del seu estat, després del bronze als 1.500 metres de Barcelona 92 de Mohammed Suleiman i el bronze de l'any 2000 de Said Saif Asaad en halterofília.


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT