Especials 30/08/2013

Reagrupament demana a Google que la Via Catalana sigui el 'doodle' de l'Onze de Setembre

El partit liderat per Joan Carretero vol que el cercador adapti el seu logotip per la Diada per "donar a conèixer al món la voluntat del poble català d'assolir la independència per la via pacífica i democràtica"

Ara
1 min

BarcelonaQue la Via Catalana sigui el primer que els usuaris de Google vegin quan obrin el cercador l'Onze de Setembre d'enguany. Aquesta és la proposta de Reagrupament, que ha enviat una carta al gegant d'internet perquè adapti el seu logotip per la Diada amb una representació de la cadena humana per la independència que enllaçarà de nord a sud Catalunya. L'objectiu, segons remarca el comunicat de la formació política liderada per Joan Carretero, és molt clar: "Donar a conèixer al món la voluntat del poble català d'assolir la independència per la via pacífica i democràtica".

Els 'doodle de Google' solen ser una imatge fixa o en moviment que enllaça amb un llistat de continguts relacionats amb l'efemèride que homenatja. El 25 de juny el cercador va dedicar la seva capçalera a Antoni Gaudí amb motiu del 161è aniversari del naixement de l'arquitecte català.

stats