Dakar 2011
Especials 15/01/2011

Avià tornarà a rebre Marc Coma amb tots els honors

El diumenge 23, en l'acte central, el pilot inaugurarà el circuit de motos d'Avià; al que hi arribarà a través d'una rua de motoristes. Allà firmarà autògrafs als aficionats

Martí Molina
1 min
Marc Coma creua la línia d'arribada com a guanyador

BarcelonaEl municipi berguedà d'Avià, la localitat natal de Marc Coma, ja està treballant per preparar una rebuda al pilot que aquest dissabte s'ha adjudicat el ral·li Dakar per tercera vegada.

El primer acte de benvinguda serà el proper dimecres, 19 de gener, quan Coma aterrarà al Prat provinent de l'Argentina. Per aquest dia, l'ajuntament d'Avià ha previst un autocar per tots aquells veïns que vulguin adreçar-se fins l'aeroport. Aquest servei tindrà un cost de 5€ pels usuaris, i l'ens local cobrirà la resta de la despesa.

Però l'acte més multitudinari serà el diumenge següent, dia 23, quan el poble homenatjarà el tricampió. Marc Coma serà present a la inauguració del nou circuit de motos del “Motoclub Foc i Fuegu”, on s'hi celebrarà una cursa de mototerra. Per això, s'ha organitzat una rua de motoristes des de l'ajuntament fins al circuit, que encapçalarà el propi Coma. Allà mateix, el pilot s'adreçarà als aficionats i firmarà autògrafs.

stats