Especials 14/04/2020

Clàudia: "Vaig ser capaç de controlar un accident amb el cavall"

La barcelonina va salvar la vida del seu amic Joan

Núria Tugas Sala
1 min

La Clàudia, de Barcelona, anava a 5è de primària quan li va passar un succés ben curiós. Va anar amb el seu amic Joan a muntar a cavall pel bosc. Els dos es van centrar molt en domar el cavall de la Clàudia, i no el d'en Joan.

Van començar a pujar per la carretera per entrar al bosc. Abans d'entrar-hi el cavall d'en Joan es va començar a alterar, va començar a fer bots i en Joan no el podia controlar. El cavall el va acabar llançant a terra.

En Joan es va fer una ferida a l'esquena de la qual va començar a sortir sang i es va petar els dits de la mà.

El cavall de la Clàudia, al veure l'altre cavall alterat, també va començar a fer bots. "Vaig pensar que jo també cauria, al igual que en Joan", explica la Clàudia, "però vaig ser optimista i vaig tenir fe en mi mateixa".

Va aconseguir calmar el seu cavall i el cavall d'en Joan. Per sort, per allà passava una mossa d'esquadra i van trucar a emergències i a les seves famílies. Ara tots estan bé i la Clàudia està orgullosa d'haver salvat la vida d'en Joan.

**Aquest contingut ha estat elaborat pels nois i noies del Campus de Periodisme de l'ARA, una oferta de lleure per a joves de 12 a 14 anys**

stats