Contingut patrocinat

Claus per a un entorn familiar cibersegur

En el seu compromís amb la seguretat, CaixaBank ha organitzat una jornada per a clients, empleats i els seus familiars per conscienciar en matèria de ciberseguretat i prevenció del frau amb continguts adaptats a totes les franges d'edat.

Redacció
2 min
CaixaBank ha organitzat l'esdeveniment de "La SuperFamília Segura" al CosmoCaixa de Barcelona. Amb una assistència de més de 1.000 persones, entre clients, empleats i les seves famílies, l'entitat ha ofert una oportunitat per aprendre sobre ciberseguretat en un entorn educatiu i lúdic.

La importància de la ciberseguretat s'ha convertit en un factor clau en la conscienciació i prevenció de ciberatacs en l'entorn digital, que afecta a tots els segments de la població. Amb l'ús creixent de les eines digitals, ha augmentat l'exposició a diverses amenaces i enganys.

És essencial abordar la ciberseguretat amb precaució. El frau és un fenomen tan antic com la societat, però els mètodes delictius evolucionen per adaptar-se a les noves tecnologies. Cal estar alerta i utilitzar el sentit comú, ja que els ciberdelinqüents ara són experts en analitzar i manipular les seves víctimes. És crucial enfortir les nostres defenses no només tecnològiques, sinó també psicològiques, per protegir-nos eficaçment dels ciberdelinqüents.

Acte “La SuperFamília Segura”

Per promoure la ciberseguretat entre els seus clients i empleats, CaixaBank ha organitzat l'esdeveniment de "La SuperFamília Segura", una jornada celebrada al CosmoCaixa de Barcelona. Amb una assistència de més de 1.000 persones, entre clients, empleats i les seves famílies, l'entitat ha ofert una oportunitat per aprendre sobre ciberseguretat en un entorn educatiu i lúdic.

L'esdeveniment ha inclòs diverses xerrades i tallers adaptats a diferents franges d'edat, amb l'objectiu de conscienciar tots els membres de la família sobre les millors pràctiques en ciberseguretat. Algunes de les activitats destacades han estat xerrades informatives, com "Fraus i estafes: que no t'enganyin" per a adults i sèniors, impartida per Jordi Sánchez, gerent de Seguretat Operativa i Frau a CaixaBank, que ha explicat algunes de les amenaces actuals i com protegir-se'n.

També s'han dut a terme activitats interactives com "cibermàgia en directe" o una gimcana familiar, on els assistents han pogut aprendre alguns consells de seguretat per aplicar en el seu dia a dia de forma lúdica. Es tracta de sessions de conscienciació concentrades en l'enginyeria social i com identificar i prevenir intents de frau per enfortir la seguretat en l'àmbit familiar.

Amb l'objectiu de fomentar l'ús segur de la tecnologia en l'àmbit familiar, CaixaBank ha dut a terme diverses activitats, tallers i xerrades per fomentar bones pràctiques i prevenir ser víctima dels ciberdelinqüents.

Compromís de CaixaBank amb la ciberseguretat

Amb l'objectiu de millorar la cultura de la ciberseguretat entre els clients i empleats, CaixaBank promou l'ús de bones pràctiques mitjançant la formació i la conscienciació, ajudant-los a aprendre a detectar i prevenir estafes en l'entorn digital i mitigar l'impacte de la ciberdelinqüència a través de l'educació i la prevenció.

La cultura de ciberseguretat s'ha convertit en un factor molt important per a la prevenció de ciberatacs en l'entorn digital, que afecta a tots els segments de la població. Mantenir-se alerta i informar davant la més mínima sospita, evitar les presses i aplicar el sentit comú són alguns dels consells per intentar no caure en les estafes cada vegada més sofisticades dels ciberdelinqüents.

Aquest tipus d'esdeveniments són una oportunitat per traslladar els coneixements de ciberseguretat a l'entorn familiar de clients i empleats. Per a CaixaBank, és important millorar la conscienciació en ciberseguretat de tota la societat per poder fer front als enganys dels ciberdelinqüents.

stats