Especials 05/06/2013

Pròxim debat de 'Les comarques, ARA': el Maresme

1 min

El debat sobre el Maresme ja està a punt en el cicle 'Les comarques, ARA'.

S'enregistrarà aquest dilluns, 10 de juny, i el podreu veure a l'Ara TV a partir del diumenge 16 de juny.

Hi participaran l'alcalde de Mataró, Joan Mora; la presidenta de la FAGEM (Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme), Roser Moré; Oriol Calvo, director del Museu del Càntir d'Argentona, i Agàpit Borràs, arquitecte.

Feu-nos arribar preguntes, queixes, propostes, crítiques, etc., sobre la comarca. Incorporarem les vostres aportacions al col·loqui.

Ens les podeu trametre via Twitter amb l'etiqueta #lamevacomarcaARA, sempre indicant a quina comarca us referiu. També les podeu escriure en l'espai per a comentaris d'aquesta notícia.

Pensant en el Garraf

Per al diumenge 23 de juny hi ha previst el debat del Garraf, que s'enregistrarà el dilluns 17 de juny. També ens podeu fer arribar els vostres suggeriments per al debat.

Ja teniu disponible l'avançament del sisè debat de la sèrie 'Les comarques, ARA' sobre el Montsià. La versió completa estarà disponible aquest diumenge, 9 de juny.

El meu racó

Mentre es preparen més debats, continuem recollint les vostres imatges dels vostres indrets preferits del país. Feu-nos-les arribar mitjançant Twitter, amb l'etiqueta #elmeuracoARA.

stats