Contingut patrocinat
Especials 13/06/2023

Descobreix els idíl·lics carrerons del barri antic de Hall in Tirol

A la regió de Hall-Wattens, al cor del Tirol, trobaràs una història enlluernadora, nombroses antiguitats i una vida urbana encantadora, així com impressionants muntanyes entre el Karwendel i els Alps de Tux. La natura i la cultura, la tradició i la modernitat, l’ambient urbà i la tranquil·litat rural ofereixen uns contrastos emocionants i unes simbiosis inesperades

Redacció
3 min
La egió de Hall-Wattens, al cor del Tirol

Si emprens un viatge per descobrir la ciutat medieval de Hall in Tirol, trobaràs una de les ciutats més boniques del Tirol. Es tracta d’una petita i alegre ciutat plena de vitalitat, amb una variada oferta per anar de compres i molta hospitalitat, entre uns murs plens d’història.

La regió de Hall-Wattens compta amb un ric patrimoni cultural de totes les èpoques, com el barri antic, curosament conservat, de Hall in Tirol; el castell de Hasegg amb la torre Münzerturm i el Museu Münze Hall; les obres de teatre a les ruïnes de Thaur, o les nombroses esglésies i monestirs que es troben als tradicionals pobles de la regió. Els amants de la cultura gaudiran de moments interessants i inoblidables en aquesta regió a l’est d’Innsbruck.

Encunya monedes com un històric mestre orfebre

Fa més de cinc-cents anys s’encunyaven monedes a la Münze Hall, la casa de la moneda, encara que no va ser per aquest motiu que Hall es va convertir en un important centre comercial a tot Europa. Avui dia, tots els visitants poden provar l’impressionant encuny i encunyar una moneda per portar-la a casa de record.

A la regió de Hall-Wattens, els visitants poden descobrir deu pobles pintorescos (Absam, Baumkirchen, Fritzens, Gnadewald, Mils, Thaur, Tulfes, Volders, Wattenberg, Wattens) i Hall in Tirol, una de les ciutats més boniques d’Àustria. El barri antic de Hall in Tirol és el més gran de l’oest d’Àustria. Pots descobrir l’ambient especial de les antigues muralles i carrerons, en rutes guiades i recorreguts turístics per la ciutat. Així mateix, també val la pena visitar el petit però excel·lent museu de la mineria.

Uns quilòmetres més enllà, a l’encantador poble d’Absam, just al principi del Karwendel, es troba la Marienbasilika. Aquest santuari d’Absam és una de les peregrinacions marianes més importants d’Àustria.

Moments de sorpresa en els Mons de Cristall Swarovski

Els Mons de Cristall Swarovski a Wattens, al Tirol, són una de les destinacions culturals més populars d’Àustria. Fundats l’any 1995, els Mons de Cristall Swarovski ja han encantat a més de 16 milions de visitants de tot el món.

Meravella't amb la diversitat de cristalls de “les cambres de les meravelles” dissenyades pels artistes i dissenyadors internacionals; troba la teva nova peça preferida en una de les botigues Swarovski més grans del món i deixa’t consentir amb les delícies del restaurant Daniels Kristallwelten.

Els Mons de Cristall Swarovski a Wattens, al Tirol, són una de les destinacions culturals més populars d’Àustria.

Les cambres de les meravelles

El principi original de les cambres de les meravelles, que es troben sota terra i a les quals s’accedeix a través d’un cap gegant, es basa en les històriques cambres de les meravelles del Castell d’Ambras a Innsbruck. Al segle XVI, com a col·lecció universal, es va tractar de captar tots els coneixements de la seva època; un concepte que els Mons de Cristall Swarovski han volgut emular. La idea bàsica és que cada artista i cada dissenyador pugui explicar una història diferent amb els cristalls de Swarovski. Cadascuna de les 18 cambres de les meravelles correspon a un gran artista, com Manish Arora, Tord Boontje, Lee Bul, Brian Rno, André Heller, Yayoi Kusama, Arik Levy, Fernando Romero, Studio Job, Michael Schmidt o Derek McLane, així com James Turrel, que les ha dissenyat basant-se en les seves mateixes inspiracions amb els cristalls; de manera que amb cada cambra et submergeixes en un món completament nou, i coneixes els artistes que han portat les seves idees a un nivell molt personal.

Mons de Cristall Swarovski + Circus Theater Roncalli

Del 21 de juliol al 3 de setembre d’aquest any 2023, els artistes del Circus Theater Roncalli transformaran, per tercera vegada, el jardí dels Mons de Cristall Swarovski en un escenari de circ, esperant els visitants amb impressionants acrobàcies i moments màgics. Des de l’any 2019, els Mons de Cristall Swarovski estan certificats com a empresa de turisme i esdeveniments, amb el distintiu mediambiental d’Àustria. L’any 2022 es va ampliar la certificació per convertir-se en “museu ecològic”.

Els Mons de Cristall Swarovski ja han encantat a més de 16 milions de visitants de tot el món.
stats