ETA DEIXA LES ARMES
Especials 24/10/2011

Eguiguren: “Josu Ternera em va dir que demanarien perdó a les víctimes”

El president del PSE, una de les peces clau en les últimes negociacions amb ETA, assegura a 'Salvados' que no és “res impossible” un gest d'ETA o del seu entorn per demanar perdó a les seves víctimes

Ara
1 min

BarcelonaEl president del PSE, Jesús Eguiguren, ha tornat a sorprendre aquest diumenge. En una entrevista amb Jordi Évole per al programa Salvados titulat 'Reiniciant Euskadi', assegura que Josu Urrutikoetxea (Josu Ternera) li va dir que demanarien perdó a les víctimes, com ja va avançar l'ARA en l'edició de dissabte. “ETA haurà de demanar perdó. No crec que res sigui impossible. Josu Ternera em va dir que ho farien”, revela Eguiguren davant les càmeres.

En la mateixa entrevista, ha reconegut el paper que han tingut els abertzales Arnaldo Otegi –encara a la presó– o Rufi Etxeberria perquè ETA abandonés la violència. Eguiguren recorda amargament que Francisco Javier López Peña, Thierry, li va recomanar que es comprés corbates negres quan va trencar la treva de 2006. Dies després ETA matava a l'exregidor socialista Isaías Carrasco a Arrasate.

stats