Publicitat
Publicitat

Adelson examina Catalunya i Rajoy demana el rescat: el dia que ens espera

Una delegació nord-americana es reunirà amb el Govern pel tema Eurovegas. El govern espanyol sol·licitarà l'ajut a la banca

El dia que ens espera en 5 previsions informatives. Aquest dilluns serà notícia:

1. Eurovegas, dia D. Executius de Las Vegas Sands Corporation visitaran aquest dilluns per últim cop Catalunya abans de decidir on construeixen el projecte d'oci i casinos. El Govern rebrà la comitiva, que l'endemà es dirigirà a Madrid. S'espera que el magnat Sheldon Adelson prengui la decisió durant el mes de juliol. A la tarda, el portaveu Francesc Homs explicarà com han anat les converses.


2. Espanya demana el rescat. El govern espanyol sol·licitarà formalment l'ajuda als bancs. El ministre d'Economia, Luis de Guindos, va insistir en el consell de ministres de finances de la UE (Ecofin) de divendres que la recapitalització a la banca sigui directa per no fer créixer el dèficit.


3. Pendents dels mercats. Arrenca una altra setmana clau per al futur de l'euro en què la UE podria fer una aposta clara pel creixement per deixar enrere la crisi. Caldrà veure com reaccionen les borses a l'acord d'Alemanya, França, Itàlia i Espanya a Roma. Brussel·les crearà un fons de 130.000 milions d'euros per impulsar el creixement de la Unió.


4. Premi Llibreter. Al migdia se sabran els guanyadors del premi Llibreter 2012. Des de l'any passat es premia una obra de ficció d'un autor estranger, una altra d'un autor català i un llibre il·lustrat.


5. L'últim de Belbel al TNC. El Teatre Nacional de Catalunya presenta la temporada 2012-2013, la darrera de Sergi Belbel com a director artístic.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT