Contingut patrocinat

Els Graus d'ADE i Màrqueting d'EAE, una aposta per la internacionalització i l'ocupabilitat

EAE ofereix els seus Graus oficials d’Administració i Direcció d’Empreses i Transformació de Negocis (ADE) i de Màrqueting i Comunicació Digital.

Redacció
2 min
Dues alumnes de EAE Business School

EAE Business School ofereix el Grau d’Administració i Direcció d’Empreses i Transforamció de Negocis -també en modalitat bilingüe o íntegrament en anglès- i el Grau de Màrqueting i Comunicació Digital, ambdós amb titulació oficial de la Universitat de Lleida (UdL).

El Grau d’Administració i Direcció d’Empreses i Transformació de Negocis dona les claus a aquells que vulguin ser product manager, brand manager, global marketing strategy manager, especialista en màrqueting digital i posicionament en línia, director de comunicació digital, mobile marketing manager i director d'ecommerce, entre altres. 

I el Grau de Màrqueting i Comunicació Digital (ADE) prepara per exercir funcions en l’àmbit general de l’empresa o en qualsevol àrea específica com finances, màrqueting i vendes, administració general, comptabilitat i recursos humans, entre altres. Aquest grau permet a l’alumne conèixer els fonaments del sistema econòmic actual. 

Els programes d'EAE Business School, amb titulació oficial de la Universitat de Lleida (UdL), es caracteritzen per una clara orientació pràctica amb una metodologia basada en l’experiència i la resolució de problemes que potencia el pensament crític i les competències necessàries per accedir al món professional. 

Graus amb visió internacional

Un dels valors diferenciadors d'EAE Business School és la potenciació del perfil internacional de l’estudiant, amb la possibilitat d’estudiar a l’estranger amb més de 100 places en més de 30 universitats de tres continents. 

A Europa, l’alumne pot optar, a través dels programes Erasmus, a 25 universitats, entre les quals hi ha la Ludwig Maximilians Universitat Munchen a Alemanya, ICHEC Bruxelles a Bèlgica, Copenhagen Business Academy a Dinamarca, Nottingham Trent University a la Gran Bretanya, Università Cattolica del Sacro Cuore a Itàlia i Hogeschool van Amsterdam als Països Baixos, entre més.

A través del North American Exchange Program, EAE Business School dona la possibilitat de cursar un semestre a Nova York (Pace University), Nova Jersey (Kean University) i Mont-real (Université du Quebec). EAE també compta amb el programa d’intercanvi a Llatinoamèrica amb països com Mèxic (TEC Monterrey), el Perú (Universidad de Lima), Colòmbia (Universidad Nuestra Señora del Rosario) i l’Equador (Universidad Internacional del Ecuador). 

Ocupabilitat

D’altra banda, des del Departament de Carreres Professionals s’impulsa una ocupabilitat sostenible en el temps. En aquest sentit, es treballa amb el futur candidat en la creació d’una marca personal basada en la diferenciació i en el valor afegit de cadascú, i així també ajudar-lo a definir el seu propi objectiu professional. A més, se’ls assessora per desenvolupar un currículum i un perfil de Linkedin atractiu per als reclutadors i se’ls prepara per superar amb èxit les fases dels processos de selecció. 

En l’últim Employment Report d'EAE s’extreu que el 95,8% dels alumnes que acaben el grau d’ADE i de Màrketing, Comunicació i Negocis Digitals al centre aconsegueixen una ocupació. Els sectors que més talent d'EAE atreuen són: consultoria, màrqueting digital, finances i recursos humans. 

Comunitat Alumni: 'lifelong learning'

A més, a EAE el progrés dels estudiants no s'acaba quan conclouen els seus estudis, sinó que, d’alguna manera, tot torna a renovar-se per a ells amb Alumni EAE, una iniciativa conjunta d’estudiants, antics alumnes, claustre i comunitat empresarial que dona continuïtat als més de 80.000 alumnes que s’han format a EAE Business School. 

EAE Business School

www.eaebarcelona.com 

Aragó, 55

08015 Barcelona

stats