Especials 17/07/2012

El comitè d'empresa de Radiotelevisió Valenciana convoca una vaga els dies 27 i 28 de juliol

Els treballadors també participaran en altres protestes com la convocada per a demà a les portes del consell d'administració de RTVV que votarà l'ERO

Ara
1 min
Protestes a les portes del centre de produccions / EFE

ValènciaEn una reunió celebrada aquest matí, el comitè d'empresa de la Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha acordat convocar una vaga de 48 hores els dies 27 i 28 de juliol. Aquesta decisió ha estat presa de manera unànime, igual que la resta de mobilitzacions acordades.

Demà els treballadors es concentraran davant les portes de les oficines de l'ens públic on es celebrarà el consell d'administració que, presumiblement, donarà llum verda a l'ERO que acomiadarà 1.295 empleats de RTVV. La majoria del Partit Popular a l'òrgan de govern de la corporació permetrà aprovar l'expedient.

El calendari de protestes continuarà el dijous 19 quan els treballadors de RTVV participaran en la manifestació convocada pels professionals del sector públic.

En aquests moments, alguns centenars de persones es concentren a les portes del centre de produccions de la cadena a Burjassot per mostrar el seu rebuig a l'ERO i assenyalar els directius com els únics responsables de la situació que viu actualment RTVV.

stats