Especials 30/11/2013

Les estacions d'esquí a Catalunya

La millor oferta a les 16 estacions del Pirineu

2 min
Les estacions d'esquí a Catalunya

Les 16 estacions d'esquí catalanes −10 d'alpí i 6 de nòrdic− han estat treballant per tenir-ho tot a punt per a una nova temporada, marcada per la crisi econòmica, motiu pel qual cap no ha apujat preus i algunes fins i tot els han abaixat.

  • En primer lloc destaca l'estació de Baqueira Beret −esquí alpí i nòrdic−, a Salardú (Vall d'Aran), amb 127 quilòmetres de pistes −120 d'alpí i 7 de nòrdic−. És l'estació amb la superfície esquiable més gran d'Espanya. Està envoltada de cims que voregen els 3.000 metres i de més de 200 llacs.
  • Espot Esquí (Espot, Lleida) compta amb 22,5 quilòmetres en 22 pistes d'esquí alpí. És una estació especialment valorada pels esquiadors que busquen traçats actius, aptes per a tots els nivells, per descobrir noves sensacions a cada descens.
  • Les 48 pistes de Boí Taüll Resort (Vall de Boí, Lleida) són d'esquí alpí −46 quilòmetres−, amb 205 canons, 10 remuntadors, i un 'snowpark'. La vall de Boí és un entorn espaiós, on la tranquil·litat i el respecte per l'entorn són protagonistes.
  • Port Ainé (Rialp, Lleida). Aquesta estació forma un enclavament d'extraordinària bellesa natural. La ubicació estratègica dels remuntadors permet accedir a tota la zona esquiable de manera còmoda i ràpida.
  • Port del Comte (La Coma i la Pedra, Lleida). Una estació on tota la família se sentirà a gust, amb pistes amples i pendents per a tots els nivells.
  • Masella (Masella - Alp, Girona). Aquesta estació és coneguda pels seus boscos, que cobreixen tota la falda del cim de la Tosa, de 2.535 metres. Disposa de 10 quilòmetres de pistes il·luminats per poder-hi practicar l'esquí nocturn.
  • La Molina (La Molina, Girona). Esquiar a La Molina és gaudir d'una de les millors estacions dels Pirineus. Ofereix molt bons serveis i activitats per a totes les edats.
  • Vall de Núria (Queralbs, Girona). Envoltada de grans cims que voregen els 3.000 metres, aquesta estació només és accessible amb el tren cremallera, fet que l'ha convertit en una de les destinacions turístiques més peculiars de Catalunya.

Si voleu veure la resta d'estacions, cliqueu a la imatge o descarregueu-vos el gràfic en PDF.

stats