Uns estudis universitaris amb un alt índex d'ocupació

L'Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI) de Terrassa compleix 14 anys

L’any 2000 es va crear a Terrassa l’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI), una fundació dedicada a la formació en aquest sector, impulsada per la Generalitat i altres entitats i

organismes.

Des del 2007 l’ESCODI és una escola universitària vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb el graduat en Direcció de comerç i distribució, una necessitat del sector, que, segons assenyalen des del mateix centre, té un alt índex d’ocupació dels graduats, ja que un 80% troben feina tan sols sis mesos després d’acabar els estudis i el 100% en tres anys. A la carrera de comerç s’hi pot accedir després de cursar el batxillerat i superar la selectivitat o bé havent aprovat el grau superior de Comerç i màrqueting. En aquesta mateixa escola també es pot cursar el postgrau en Direcció i gestió de fi res.

Cursos d’especialització

Al centre es poden fer també cursos d’especialització reconeguts per la UAB per a professionals i empresaris del comerç, com ara el de Direcció d’establiments comercials i el de Creació de conceptes comercials innovadors, viables i rendibles. D’altra banda, l’ESCODI ofereix formació continuada (presencial o 'online') i una càtedra de retail.

Per a més informació consulta el web: www.escodi.com

Més continguts de

El + vist

El + comentat