LES REVOLTES AL MÓN
Especials 30/08/2011

Qui són els fills de Gaddafi que han fugit a Algèria?

Mohammed, Aisha i Hannibal han fugit, amb la seva mare i alguns néts del dictador, a l'únic país veí que encara no ha reconegut el nou govern de Líbia

Redacció
1 min
Hannibal, Mohammed i Aisha, els fills de Gaddafi que han fugit a Algèria / REUTERS

TrípoliL'esposa del dictador libi Muammar al-Gaddafi, Safia, i tres dels seus fills -Aisha, Hannibal i Mohamed-, juntament amb alguns dels néts del dictador, estan refugiats a Algèria, segons ha admès el ministeri algerià d'Afers Estrangers. Qui són els fills de Gaddafi que han fugit a Algèria?

Mohammed: Mohammed al-Gaddafi és el fill del primer matrimoni del coronel. La setmana passada, les forces gaddafistes van ajudar-lo a fugir després que el capturessin els rebels. Els guerrers van entrar a la casa on Mohammed estava retingut i van alliberar-lo després de lluitar contra els guardes, segons va explicar Al-Jazira. 



Aisha: Des que la revolta va començar al mes de febrer, Aisha Gaddafi, advocada, ha fet diverses aparicions públiques per donar suport al seu pare i atacar els rebels i les forces occidentals que intenten enderrocar el règim.



Hannibal: Mentrestant, Hannibal Gaddafi ha mantingut un baix perfil des que va començar la revolta. Ell va ser qui va desencadenar una crisi diplomàtica amb Suïssa l'any 2008 després que la policia suïssa el retingués durant dues nits quan el van acusar de maltractar dos treballadors en un hotel de Ginebra. Tot seguit, Líbia va detenir dos executius suïssos acusant-los d'"immigració il·legal".

stats