Especials 23/03/2022

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank donen suport a la caminada solidària La Magic Line Sant Joan de Déu 2022

Fins a 659 empleats de l’entitat financera, organitzats en 42 equips, van participar diumenge a la cita de Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables

2 min
Equips de CaixaBank participants a la ruta de 15 quilòmetres.

Sant Joan de Déu ha rebut la col·laboració de la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, per a l’organització de La Magic Line, la caminada solidària per un món més just i solidari celebrada el diumenge 20 de març. 

Un total de 659 empleats de l’entitat financera de la Direcció Territorial Barcelona, repartits en 42 equips, hi van participar. Es tractava de diverses rutes, de dificultat i accessibilitat diverses, en dos circuits de 15 i 8 km amb sortida a CosmoCaixa Barcelona. Dels 840 equips inscrits, 200 els formaven empreses i institucions col·laboradores.

CaixaBank ha estat l’entitat que més grups ha mobilitzat: 23 equips a la ruta de 8 km i 19 a la de 15 km.  

Ambdos circuits tenien inscripció oberta a la ciutadania i per això el nombre total de grups i persones va ser més elevat, amb un total de 1.021 participants i 75 equips: 522 i 39 a la ruta de 8 quilòmetres i 499 i 36 a la ruta de 15 quilòmetres.

El repte de la Magic Line SJD era participar en equips i no de forma competitiva en qualsevol de les més 30 rutes programades.

En aquesta edició, les expectatives de l’organització s’han superat amb la participació d’11.000 corredors i l’extensió de la cursa, a més de Barcelona, a Lleida, Mallorca i Madrid. Els organitzadors preveuen recaptar més 250.000 euros per destinar a programes socials adreçats a persones en situació de vulnerabilitat ateses als centres de Sant Joan de Déu. A més, una part també es destinarà a ajuts per Ucraïna i per a primeres necessitats sorgides de la situació d’emergència humanitària. 

Què és la Magic Line SJD?

La Magic Line SJD és una mobilització solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu i que neix amb la voluntat d’ajudar i acompanyar qui més ho necessita. Famílies, amics, escoles, empreses i entitats formen el seu equip, es proposen un repte solidari, organitzen activitats de captació i surten a caminar el dia de l’esdeveniment.

Des del 2014 la Magic Line SJD ha permès destinar prop de 2 M€ a finançar programes de suport a infants, adults i persones grans ateses als centres de Sant Joan de Déu i entitats socials properes. Gràcies al suport de més de 200 empreses i institucions col·laboradores, el 100% dels fons recaptats pels equips de la Magic Line SJD es destinen a programes socials per cuidar persones en situació de vulnerabilitat del territori de cada caminada.

stats