ESTATS UNITS
Especials 25/04/2012

Gingrich té previst abandonar la cursa per la Casa Blanca la setmana vinent

El candidat republicà a la presidència dels Estats Units demanarà el vot per al favorit, Mitt Romney, segons ha informat el seu equip d'assessors a diversos mitjans nord-americans

Agències
1 min
New Gingrich i la seva dona. GETTY

WashingtonMitt Romney té cada vegada més a prop la victòria en les primàries republicanes. El candidat ultraconservador Newt Gingrich té previst abandonar la setmana vinent la cursa per la Casa Blanca, segons ha informat aquest dimecres el seu equip d'assessors a mitjans nord-americans. De fet, Gingrich ha dit aquest dimecres que esperava que Romney –que ha guanyat les cinc primàries d'aquest passat dimarts– aconseguís la nominació republicana.

L'exportaveu de la Cambra de Representants Newt Gingrich només ha guanyat en dues cites a les urnes –a Carolina del Sud i Geòrgia– des que va començar la cursa republicana, al gener.

Segons informen els mitjans nord-americans, està previst que Gingrich anunciï que suspèn la seva campanya l'1 de maig en un acte de campanya a la capital dels EUA, Washington. Deixarà així només un rival formal a Romney, el llibertari Ron Paul.

stats