Especials 05/05/2020

Una lluitadora de debò

A la Júlia Arumí li agrada presentar-se a concursos i no es rendeix fàcilment

Ariadna Quetgles
1 min

Avui hem parlat amb la Júlia Arumí, una ciutadana de la comarca de Solsonès, concretament a la població de Guixeus. La Júlia ha guanyat diversos concursos duts a terme a Catalunya, com el "Concurs de Llegir en veu alta" a l’any 2018 amb 12 anys. Des que era petita, la Júlia ha estat una persona molt competitiva, i els concursos li ofereixen l’adrenalina que ella necessita. Des dels vuit anys participava als castings d’aquest concurs i fins que no ho va aconseguir no va parar d'intentar-ho.

A part d'aquest gran assoliment ha participat, en equip, a altres concursos com Strach, un concurs de programació informàtica. Aquest va ser més difícil per dues raons: perquè li resulta més difícil treballar en equip i perquè ni ella ni els seus dos companys tenen gaire idea del món de la programació, però després de tres anys d'intentar-ho finalment ho van aconseguir.

De fet assegura que participar a concursos li ha ajudat a obrir-se a conèixer a gent nova i a no tenir vergonya quan es troba davant del públic. A hores d’ara la Júlia segueix participant a diferents concursos i no es dona per vençuda fàcilment.

Per tant, podem considerar a la Júlia una lluitadora de debò.

**Aquest contingut ha estat elaborat pels nois i noies del Campus de Periodisme de l'ARA, una oferta de lleure per a joves de 12 a 14 anys**

stats