Universitat Oberta de Catalunya

La UOC arrenca un nou curs amb més de 125 màsters i postgraus

Més de 25 anys d’experiència en aprenentatge en línia (’e-learning’) han convertit aquesta jove universitat en referent d’aquesta metodologia. Per això, ara més que mai, és el moment de continuar ampliant la seva oferta formativa

Redacció
2 min
Imatge de l'accés a la seu física de la UOC a Barcelona

Actualment, la UOC ofereix 53 màsters universitaris amb titulació oficial i 75 màsters i postgraus propis, una proposta àmplia que no para de créixer i que permet impulsar la carrera dels professionals de qualsevol àmbit.

Amb més de 87.000 estudiants actius, la UOC és una universitat en línia, però sense distàncies. Aquesta filosofia li ha permès tenir estudiants en 141 països diferents i convertir-se en una universitat no només digital, sinó també global.

La clau de l’èxit del model UOC s’explica, en gran part, per la seva metodologia. Nascuda com a 100 % digital, el seu format aporta el que tantes persones busquen per a la seva formació: flexibilitat. No obstant això, els objectius de la UOC són clars, i des dels seus inicis s’ha treballat perquè l’adaptabilitat no restés valor a la qualitat dels seus estudis.

La cerca d’aquesta excel·lència ha donat lloc a alguns dels programes més destacats de la UOC per a aquest nou curs 2022-2023. És el cas, per exemple, del seu Executive MBA, un màster que fusiona tota l’oferta educativa MBA de la UOC i que ha estat considerat durant quatre anys consecutius com el millor MBA online de parla hispana, segons dades de l’FSO Ranking (2021).

La capacitat d’adaptació de la UOC és una altra de les claus del seu èxit. El model íntegrament online permet dominar competències que, des de la pandèmia, són més valuoses que mai, com el treball a distància, l’organització del temps o la resolució de problemes. 

Més enllà d’aquestes soft skills, la UOC és molt conscient de quins són els nous camps de coneixement en què els professionals necessiten formar-se, especialment per encarar la nova realitat laboral fruit de l’accelerada digitalització empresarial.

En aquest context, una de les novetats per al curs acadèmic que arrenca és el màster de Compliance Officer i Protecció de Dades. Es tracta d’un programa integrat per dos postgraus, acreditats respectivament per l’ISMS Forum i la World Compliance Association, que es podrà cursar a temps complet o parcial amb l’objectiu d’oferir als estudiants la màxima flexibilitat.

La nova realitat laboral postpandèmia ha modificat molts perfils professionals, per als quals s’exigeix més preparació tant acadèmica com digital, i formar-se és l’única opció per continuar avançant. Triar els màsters i postgraus de la UOC per fer-ho és sinònim de flexibilitat i qualitat, dos factors imprescindibles per encarar el futur.

stats