Especials 04/11/2014

1.100 participants corren la Cursa de Muntanya de Girona

Amb 3 recorreguts diferents, ha celebrat la seva quarta edició com una cita ja consolidada

Transgavarres 2014 / Guillem Casanova

BarcelonaEl passat diumenge 2 de novembre es va celebrar la quarta edició de la Cursa de Muntanya de Girona. Es tracta d'una cursa que en poc temps s'ha consolidat com un dels esdeveniments clau del programa de Fires i Festes de Sant Narcís.

La cursa, com sempre, presentava 3 recorreguts i va aplegar un total de 1.100 corredors. El recorregut estrella d'aquesta cita esportiva és la Transgavarres, de 60 quilòmetres, que travessa el massís de les Gavarres, des de la platja de Palamós fins al cor de la ciutat de Girona.

La Trail Gavarres amb un recorregut circular de 26 quilòmetres, amb sortida i arribada a la plaça Sant Domènec, i l'Express Gavarres, amb un traçat circular de 18 quilòmetres amb sortida i arribada a la mateixa plaça, completen l'oferta de recorreguts de la Cursa de Muntanya de Girona.

En categoria masculina, el gironí Toti Bes Ginesta (5 hores, 17 minuts i 6 segons) es va adjudicar la victòria de la Transgavarres, mentre que en categoria femenina va guanyar la corredora manresana Marta Prat Llorens (7 hores, 26 minuts i 30 segons).

En el cas de la Trail Gavarres, Marc Pinsach Rubirola (2 hores, 12 minuts i 38 segons) es va endur la victòria per quart any consecutiu i en categoria femenina, ho va fer l'atleta Àngela Castelló Nòria (2 hores, 31 minuts i 50 segons). Pel que fa a l'Express Gavarres, va ser el gironí Jordi Rabionet Jordà (1 hora, 30 minuts i 25 segons) qui es va endur la victòria mentre que en categoria femenina, l'anglesa Jess Andrews es va convertir en la primera classificada (1 hora, 40 minuts i 35 segons).