Jocs Olímpics
Especials 24/07/2012

El president del Comitè Olímpic Espanyol: "A qui no li agradi l'uniforme que no se'l posi"

Alejandro Blanco ha respost així al president de la Federació Espanyola de Bàsquet, que havia dit que la roba dels esportistes li semblava una "aberració"

Ara
1 min

BarcelonaEl president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, ha dit molest: "A qui no li agradi l'uniforme que no se'l posi", en resposta a l'afirmació de José Luis Saez, president de la Federació Espanyola de Bàsquet, sobre que el disseny de la polèmica roba que han de portar els esportistes espanyols a Londres era "nefasta".

"A qui no li agradi que no se'l posi, ell [Sáez] no ha de desfilar, però en qualsevol cas mai un dirigent ha de criticar un uniforme de l'equip nacional, és una cosa que jo no he vist fer a ningú; crec que aquestes declaracions, sent d'un dirigent, sobren ", ha assegurat Blanco abans de viatjar a Londres al capdavant de l'equip olímpic espanyol.

En unes declaracions a la Cope, Sáez va dir que l'uniforme li semblava una "aberració i un desastre". També va ironitzar en el seu compte de Twitter sobre que "la roba no l'aguanta ni Antonio Banderas .... a qui tot li queda bé".

"Aquest dimarts he llegit unes declaracions del Secretari d'Estat boníssimes sobre la roba, en què deia que els Jocs li costen als espanyols dos milions d'euros, i si paguéssim la roba, serien gairebé quatre milions d'euros. Tal com està la situació, si s'estalvien diners, crec que no hi ha debat ", ha afegit Blanco.

stats