ARA, CAP ESCOLA SENSE LA BERNAT METGE
Especials 25/09/2011

Què haig de fer per tenir i regalar la Bernat Metge de l'ARA?

Per cada lector que se subscriu a la col·lecció Bernat Metge, l'ARA n'envia una altra sencera a un centre educatiu dels Països Catalans

Ara
2 min

Barcelona.La Bernat Metge de l'ARA consta de les millors traduccions catalanes d'alguns dels autors clàssics imprescindibles de la literatura universal. En total, 51 volums.

Com puc adquirir la col·lecció?

A la web de l'ARA teniu un espai dedicat exclusivament a la col·lecció Bernat Metge, amb els formularis de subscripció. Si teniu dubtes, també teniu a la vostra disposició un número de telèfon (902 57 09 41) i una adreça de correu electrònic (bernatmetge@ara.cat) on atendrem totes les vostres preguntes.

Quin preu té cada volum?

Tots els subscriptors de l'ARA poden endur-se la col·lecció sencera a 7 euros per número. Els interessats que no estiguin subscrits al diari poden subscriure's a la col·lecció pagant 7,95 euros per llibre. Els volums podran comprar-se per separat per 9,95 euros cada diumenge, al quiosc.

Què he de fer per enviar la Bernat Metge a un centre educatiu?

Tothom qui se subscrigui a la col·lecció completa podrà enviar-ne una segona a l'escola o institut dels Països Catalans que vulgui, sense cap cost afegit.

Puc fer arribar la Bernat Metge a centres de primària i secundària?

Cada subscriptor pot destinar els 51 volums al centre que esculli, ja sigui d'educació primària o secundària. Molts trobareu que és més útil fer-ho arribar a alumnes de secundària, amb més capacitat lectora. Però l'ARA pensa que també és important oferir la col·lecció a les escoles de primària, perquè els mestres de tot el país puguin accedir-hi i utilitzar els clàssics com a material didàctic per preparar els seus cursos. Molts dels subscriptors s'han decantat per la segona opció.

I si més d'una persona la regalem a la mateixa escola?

Evidentment, això pot passar. En aquests casos, l'escola rebrà només una col·lecció, però de part de totes les persones que han volgut fer l'entrega. Les col·leccions que sobrin es regalaran a escoles que encara no hagin estat escollides.

Ja tinc els primers volums. Encara m'hi puc subscriure?

Cap problema. Si després de comprar els primers volums per separat esteu interessats a adquirir la col·lecció completa, podreu formalitzar la subscripció. Se us deduirà l'import dels números que ja hagueu comprat.

Ja tinc la Bernat Metge, però m'agradaria enviar-la a una escola. Ho puc fer?

Això també és possible. En aquest cas, teniu l'opció de fer el regal a dues escoles diferents pel preu d'una col·lecció.

stats