Publicitat
Publicitat

Les noves protestes a Síria deixen almenys 21 morts

Els Comitès de Coordinació Local denuncien la repressió policial a la zona de Rif Damasc mentre les manifestacions continuen a les ciutats d'Homs i Hama

Almenys 21 persones han mort a Síria entre ahir i avui en diverses protestes en contra de la repressió de les forces del règim de Bachar al-Assad, segons han denunciat a l'agència Efe membres dels Comitès de Coordinació Local.

La xifra de víctimes ha estat confirmada també per l'Observatori siri de Drets Humans que ha afegit que entre les persones mortes hi ha un conegut activista -Ghiaz Matar- que ha perdut la vida a la ciutat de Daraya.

Els Comitès han destacat que ahir a la nit continuaven les manifestacions a l'àrea de Rif Damasc, on asseguren que s'estan registrant batudes policials i s'ha vist a les forces de seguretat disparant contra els manifestants.

Mentrestant, a les ciutats centrals d'Homs i Hama milers de ciutadans demanen la caiguda del règim d'Assad.

Des que van començar les protestes al país, a mitjans de març, almenys 2.105 civils i 542 soldats han perdut la vida, segons les dades de l'Observatori siri de Drets Humans.Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT