NATACIÓ SINCRONITZADA
Especials 06/08/2012

L'equip de sincronitzada, decebut amb la puntuació que ha rebut el duo en l'exercici de rutina lliure

Andrea Fuentes diu que aquest dimarts demostraran als jutges que mereixen més nota que no la que els han donat en l'exercici de rutina lliure

Ara
1 min

BarcelonaLa seleccionadora, Anna Tarrés, ha dit després de l'exercici de rutina lliure del duo format per les catalanes Ona Carbonell i Andrea Fuentes que estava "decebuda amb la puntuació". "Esperàvem apropar-nos més al 9,7, amb aquest tango. Hem d'analitzar el vídeo per veure on podem aconseguir millorar. La plata està en un 9,7, si no l'aconseguim [la puntuació], la perdrem", ha dit Tarrés.

La seleccionadora ha destacat el caràcter innovador de l'exercici de la parella espanyola. "Som una fàbrica de fer moviments que serveixen després per a la resta de països i ens agradaria que els jutges fossin capaços de puntuar més aquesta innovació", ha comentat Tarrés, que ha afegit: "La presentació de les nedadores, la interpretació de la música i la coreografia estan per sobre del que hem vist. L'exercici té dificultat i podem millorar la sincronització, però la impressió artística no està jutjada a l'altura del que Espanya aporta a la sincronitzada".

Per la seva banda, Andrea Fuentes ha assegurat: "Si els jutges creuen que aquesta nota és la que mereixem, dimarts els demostrarem que mereixem més", i Ona Carbonell ha afegit: "Seguirem lluitant perquè la plata és encara possible. Artísticament, aquest duo té una qualitat increïble, però no se'ns valora suficient".

stats