Tenis
Especials 19/07/2012

Els tenistes espanyols donen suport a Nadal

Els companys olímpics David Ferrer o Nicolás Almagro han reaccionat de seguida a la confirmació de la baixa de Nadal, i també ho ha fet l'excapità de l'equip espanyol de Copa Davis, Emilio Sánchez Vicario

Efe
1 min

BarcelonaLes reaccions a la notícia que Rafa Nadal es perdrà els Jocs Olímpics de Londres no s'han fet esperar. Jugadors i entrenadors del tenis espanyol han deixat els seus comentaris a les xarxes socials per expressar el seu suport al seu company, que va aconseguir la medalla d'or a Pequín 2008.

"Una pena, això del Rafa Nadal. El més important és que es recuperi bé i aviat. És el millor. Ànims", ha assenyalat David Ferrer, que passarà a ser el número u espanyol en la competició olímpica de tenis.

"Quin pal! [Desitjo] el millor per al nostre número 1, Rafa Nadal. Tant de bo tornis aviat. Una abraçada i ànim", ha apuntat Nicolás Almagro.

"Aquesta lesió tan difícil i en mig de la temporada, estic segur que la superaràs i acabaràs l'any bé", ha dit Emilio Sánchez Vicario, excapità de l'equip espanyol de Copa Davis.

stats