Publicitat
Publicitat

"Avui podem exercir un dels drets que encara ens queden": 10 tuits de famosos sobre el 29-M

Periodistes, còmics, músics, polítics o, simplement, famosos han opinat sobre algun aspecte de la vaga general a través de la xarxa però sense tallar-se gaire

1 - Susana Griso també s'ha sumat a la polèmica generada al voltant de la directora general de Política Interior, Cristina Díaz, i també n'ha fet mofa: " Les compareixences de Cristina Díaz, la directora general de Política Interior, haurien de ser TT. Pareix que s'examini del servei social".

2 - Berto Romero és tan partidari de fer vaga que ha dit que el seu compte de Twitter també " està en vaga".

3 - El diputat de Ciutadans Albert Rivera assegura que el 'PPSOE' porta 34 anys sense legislar el dret a vaga i que això permet " coacció de minories".

4 - Pedro J. Ramírez, director d''El Mundo', insisteix que " la secció d'economia d'El Mundo –en base al consum elèctric– assegura que el seguiment de la vaga és menor que el del 2010, contra ZP".

5 - Dani Mateo, presentador i col·laborador de televisió, compara els piquets agressius amb " aquells parents maldestres que sempre fan malbé els casaments".

6 - Arsenio Escolar, periodista, no es postula ni a favor ni en contra del seguiment i afirma que " els que volen minimitzar-la parlen de normalitat al carrer i comerç obert. Els que volen engrandir-la, de les fàbriques. Tots esbiaixen".

7 - El músic Feliu Ventura ha penjat aquesta foto de Xàtiva, poble sobre el qual diu que " es mou". A la seva crida, hi ha afegit aquesta foto de la protesta a aquest municipi del País Valencià.

8 - El cantant Gerard Quintana ha recordat, a través de la xarxa de microblòguing, " que avui encara podem exercir un dels drets que encara ens queden". Per acompanyar la seva frase, ha enllaçat un vídeo de Bob Marley: ' Stand up for your rights'.

9 - El presentador Jordi González ha exclamat la seva indignació amb les persones que han tingut un comportament incívic durant la jornada: " Em cago en els violents".

10 - Carmen Lomana assegura al seu compte de Twitter que el que necessita l'estat espanyol és una "vaga a la japonesa, treballar el doble", per " treure'l d'allà on ens l'han deixat".

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT