Contingut patrocinat
Especials 12/10/2023

La vaixella portuguesa a pes i 'low cost' és a Polinyà, a A Mercadoria Outlet

Des del mes de juny, A Mercadoria Outlet acosta l'innovador concepte de venda a pes a Catalunya.

Redacció
2 min
Majoritàriament el que podrem trobar és ceràmica per a la taula, però també disposa d'altres articles per a la llar.

A tan sols 20 minuts del centre de Barcelona hi ha l'autèntic outlet de ceràmica a pes i low cost, concretament a Polinyà (avinguda de Sentmenat, 1E).

La marca, nascuda a la Corunya (Galícia) el març del 2022 i pionera en aquest concepte de venda, després d'expandir-se per uns quants indrets de la península Ibèrica ha acostat el veritable mercat portuguès a Catalunya.

A Mercadoria acull a les seves botigues milers de referències de ceràmica. Majoritàriament, el que hi podem trobar és ceràmica per a taula, però també disposa d'articles per a la llar.

Els seu establiment principalment ofereix excedents de producció. Són peces perfectes per a ús quotidià, encara que puguin tenir alguna imperfecció que en molts casos és imperceptible. Una iniciativa responsable, doncs, per donar sortida a tots aquests productes.

Treballen amb les fàbriques més famoses de Portugal, que produeixen per a grans marques internacionals, i a A Mercadoria seleccionen les millors peces de restes d'estoc per poder oferir-les als clients dels seus outlets amb els preus més competitius del mercat: fins a un 80% de descompte, en molts casos, ofereixen en relació amb el preu real dels articles en qualsevol altre establiment.

Cada 15 dies reben més de 24 tones de mercaderies noves a les seves botigues, per la qual són de visita obligada per als amants de la ceràmica que vulguin adquirir peces diferents o bé per trobar les que havien quedat pendents per completar la vaixella.

Disposar del principal estoc i rotació de producte fa que tant particulars com professionals confiïn en la marca. Per a aquests darrers, és una gran alternativa per poder renovar el parament dels seus restaurants, bars, hotels o cases rurals, a uns preus realment econòmics.

A les seves xarxes socials (@amercadoria_outlet), el gran aparador de la marca, a més de l'arribada de productes hi publiquen posts de vaixelles i combinacions.

La gran botiga de més de 500 m2 útils d'exposició i venda d'A Mercadoria és a Polinyà.

Plats a pes des d'1,90 € el quilo, tasses des d'1,50 €, enciameres de 4 €, fonts per 3,50 € i una infinitat d'articles més a preus minúsculs.

Crear taules amb estil, amb peces de disseny i del tot diferents del que estem acostumats a trobar en qualsevol establiment convencional, ara és possible gràcies a aquest outlet. Qualitat, disseny i preus d'escàndol van de bracet.

A majors també ofereixen coberteries, copes de vidre i alguns models d'estovalles.

També té articles típics portuguesos como vins, conserves o sabons.

Per celebrar la gran acollida d'aquests mesos i donar les gràcies als clients, el dissabte, 14 d'octubre, regalaran una fabulosa tassa (fins a exhaurir-ne existències) per a compres superiors a 20 €.

La gran botiga de més de 500 m2 útils d'exposició i venda és a l'avinguda de Sentmenat, 1E, de Polinyà, i l'horari comercial és de dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h.

Sens dubte, una visita a A Mercadoria és una experiència satisfactòria segura.

stats