Contingut patrocinat
Especials 18/09/2023

Viatjar, la millor de les inversions

Els mesos de tardor -finals de setembre, octubre i novembre- són ideals per viatjar.

Redacció
3 min
Viatges Eurovacances proposa conèixer Nova Zelanda durant el mes de novembre, justament quan hi comença l’estació càlida, per poder gaudir de la seva natura espectacular.

Quan viatgem trenquem rutines, ens carreguem d'energia, ens cultivem... obrim la ment a diferents maneres de pensar i viure. Un viatge no és només conèixer llocs diferents, contemplar paisatges desconeguts, trepitjar noves ciutats: un viatge és un conjunt de sensacions, vivències, experiències, que marcaran el nostre caràcter.

Viatges Eurovacances, una agència amb 35 anys d’experiència, proposa un ampli ventall de destinacions per a la tardor tot cuidant sempre els detalls perquè cada viatge sigui una experiència enriquidora.

El Japó mostra a l'octubre un paisatge fabulós gràcies als colors de la tardor. L’itinerari de quinze dies ens permet descobrir la ciutat de Tòquio, recórrer el país amb el tren bala, deixar-nos captivar per l’illa sagrada de Miyajima, meravellar-nos amb el mont Fuji i passejar pel Parc Nacional de Nikko, tot un estímul per a les nostres retines.

Una destinació que ens sorprendrà serà la proposta de Corea del Sud, un país de contrastos: una de les principals àrees metropolitanes del món, Seül, la seva tecnològica capital, contrasta amb pobles tradicionals que semblen ancorats en el passat. I la seva deliciosa gastronomia guanya adeptes any a any.

De vegades ens oblidem de destinacions una mica més clàssiques i no per això menys interessants. El nord de l'Índia ens sorprendrà i és un dels llocs que, per més vegades que hi anem, sempre ens ofereixen una vivència diferent. Recórrer els carrers de Delhi, contemplar l’obra mestra del Taj Mahal a Agra i viure la cerimònia de l’Aarti a Benarés és una experiència que no oblidarem mai. Egipte seria un cas semblant. Després d’uns anys d’inestabilitat política, recupera amb força el seu caràcter acollidor fent èmfasi en tots els seus tresors. Un exemple és la pròxima inauguració del nou Museu Nacional de la Civilització Egípcia del Caire, destinat a ser el museu arqueològic més gran del món.

Hi ha zones del planeta on l’estacionalitat ens marca el moment d’anar-hi. És per això que Viatges Eurovacances proposa conèixer Nova Zelanda i la Patagònia argentina i xilena durant el mes de novembre, justament quan hi comença l’estació càlida, per poder gaudir de la seva natura espectacular. A Nova Zelanda descobrirem tant l’illa del nord com la del sud, passejant per ciutats com Auckland i Christchurch, contemplant glaceres com la de Franz Josef i sentint-nos protagonistes d’alguna escena de pel·lícules com El Senyor del Anells i Les cròniques de Nàrnia. I a la Patagònia ens deixarem sorprendre per la magnificència de Torres del Paine i el Perito Moreno, navegarem pels Camps del Gel Sud i ens deixarem seduir a ritme de tango per la seva cosmopolita capital.

Actualment encara hi ha zones on podem arribar a sentir-nos verdaders pioners. A bord del vaixell d’expedició MS Spitsbergen de la companyia Hurtigruten, us proposem un itinerari per Cap Verd i les desconegudes illes Bijagós, un arxipèlag declarat Reserva de la Biosfera per la Unesco. Quinze dies recorrent les illes com si fóssim exploradors i coneixent la idiosincràsia dels seus habitants.

Cada etapa de la història deixa una marca no només cultural, sinó també física, que es reflecteix en el paisatge de cada país. Al viatge que tenen preparat a Guatemala ens deixarem sorprendre no només per les ruïnes de la civilització maia a Tikal, a Quiriguá o a Copán (Hondures) i pels vestigis colonials de ciutats com Antigua, sinó també pels mercats populars i la vestimenta tradicional de les comunitats indígenes.

La darrera proposta per a la tardor és Oman, amb un impressionant patrimoni històric i cultural reconegut per la Unesco. Situat a la península Aràbiga, ens ofereix una gran varietat de paisatges: des del desert de Wahiba fins a les aigües de la reserva marítima de Ras al-Jinz, passant per les muntanyes del massís de Jebel Akhdar i oasis com el de Wadi Shab.

I és que viatjar és una de les millors inversions que es poden fer. Viatges Eurovacances organitza els seus viatges a tot el món en grup, amb totes les visites incloses i un guia des de Barcelona perquè viatjar es converteixi en la millor inversió personal.

Podeu consultar-ne tota la programació a la web www.viatgeseurovacances.net o bé adreçar-vos a alguna de les tres oficines a Barcelona, Granollers i Girona.

stats