31/03/2013

Anàlisi Ricard Torquemada

1 min

OMNIPRESENT LEO MESSI

Devora rècords d'un altre planeta a molta velocitat. Va completar una volta sencera marcant gols en tots els partits, però més enllà dels rècords va exercir el seu rol de líder amb màxima naturalitat i absoluta responsabilitat. Es va convertir en l'eix de l'atac col·lectiu i en tot moment va animar l'equip a guanyar el partit.

JOIA CRISTIAN TELLO

El seu valor és altíssim per les condicions específiques que ofereix al Barça, malgrat que no tingui continuïtat. És molt jove i no cal córrer. Va ser el principal recurs col·lectiu per connectar amb la profunditat amb moviments esmolats i controlats a l'espai, però també amb acceleracions i canvis de ritme a la recerca de la línia de fons.

INNEGOCIABLE INTENSITAT

El Barça va gestionar la diferència al capdavant de la Lliga sense arriscar gaire en l'alineació i, sobretot, donant minuts de competició a jugadors que no han tingut gaire continuïtat aquesta temporada. Més enllà del resultat i d'alguns matisos que s'han de corregir, l'equip va competir amb intensitat, disciplina tàctica i molta concentració.

PECAT THIAGO

No va ser transcendent i ni de bon tros se'l pot assenyalar com a responsable directe del resultat, però Thiago va tornar a suspendre la seva assignatura pendent, la de les pilotes perdudes. La seva capacitat tècnica i física li hauria de permetre corregir un aspecte que hauria de dominar amb molta més autoritat. Sovint fa la sensació que no dóna prou valor a la possessió i pren riscos que penalitzen.

stats