Publicitat
Publicitat

BARÇA

La junta del Barça limita la recollida de signatures per a la moció de censura fins al 27 de setembre

La directiva anuncia un pressupost de 897 milions i l'assemblea per al 21 o 22 d'octubre 

Agustí Benedito té temps fins al 27 de setembre a les 23.30 hores, per recollir signatures per impulsar un vot de censura contra Josep Maria Bartomeu. "Un informe d'un bufet d'advocats internacional avala la interpretació del club", ha dit el portaveu de l'entitat, Josep Vives, que ha remarcat que els "dissabtes no han sigut mai hàbils" i el club ja fa "la interpretació més àmplia", a petició del síndic dels socis, per no limitar encara més el període de temps per intentar aconseguir les 16.570 signatures necessàries per impulsar el vot de censura. Vives ha dit que és una decisió ferma, que ja van traslladar en una reunió a Benedito fa unes setmanes. "El termini és aquest, si algú porta les signatures més tard, arriba tard", ha sentenciat.

De moment, Benedito en té unes 7.000, ja que en el partit contra el Juventus en va reunir 3.660. Això sí, l'excandidat a les eleccions considera que té temps fins al 2 d'octubre per reunir suports. En aquest sentit, Vives ha lamentat que sempre hi ha molt "soroll" al voltant de l'entitat, i que així "és difícil treballar". Per això, el portaveu de l'entitat barcelonista ha reclamat "unitat".

Més enllà de la moció de censura, Vives ha anunciat el pressupost per a aquesta temporada: 897 milions d'euros, una xifra rècord per la venda de Neymar al PSG. Aquest pressupost s'haurà d'aprovar en la pròxima assemblea, que ja té cap de setmana assignat: serà el 21 o 22 d'octubre al Palau Blaugrana, coincidint amb el partit contra el Màlaga. 

"El Camp Nou és un temple per a la llibertat; si a algú no li agrada la llibertat, al Barça s'ha defensat sempre", ha dit Vives sobre les pancartes en favor de la República Catalana que van desplegar-se a l'estadi blaugrana durant el partit de Champions. 

Quan se li ha preguntat sobre les paraules del president de la Lliga, Javier Tebas, en què assgurava que el Barça sortiria de la competició en cas d'una independència de Catalunya, Vives ha sigut taxatiu: "No hem de debatre de política amb ell". Al club, diu el portaveu, estan molt tranquils amb la situació actual. 

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT