HANDBOL
Esports 16/04/2013

El Barça Intersport suma un nou triomf a la lliga contra el Cuatro Rayas Valladolid (35-17)

Rutenka, amb 9 gols, lidera el triomf d'un equip que ja té la lliga al sac

BarcelonaEls homes de Xavier Pascual han aconseguit la 26a victòria en 26 jornades de la lliga Asobal després de superar per 35-17 el Cuatro Rayas Valladolid de Juan Carlos Pastor. Els blaugranes, que han trencat el partit en el minut 15, han gestionat bé el marcador d'un partit sense història, donant minuts a jugadors suplents i els joves Ariño i Balaguer. El Barça ja prepara el partit de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid.

Rutenka, amb 9 gols, ha liderat l’equip i al descans han marxat amb set gols de marge, 18-11. A la segona part el partit s'ha jugat com ha volgut un Barça que ha arribat a dominar per 15 gols.