NBA

L'homenatge dels Bostons Celtics i els New York Knicks a les víctimes de les bombes de la Marató

Els Celtics han portat una samarreta amb la fase "Boston stands as one"

En el primer partit dels play-off de l'NBA, els Boston Celtics han fet el seu homenatge a les víctimes de les bombes de la Marató de la seva ciutat. Abans del partit contra< els New York Knicks, els capitans Paul Pierce i Carmelo Anthony han parlat davant el públic del Madison Square Garden.

" En nom dels Knicks de Nova York , només volem deixar clar a la gent de Boston que enviem les nostres oracions cap a ells per aquesta lamentable tragèdia " , ha dit Anthony . "Nosaltres , com els novaiorquesos sabem prou bé, entenem el que viuen i enviem el nostre c ondol a la ciutat de Boston ". Pierce ha afegit que " en nom dels Celtics de Boston , la ciutat de Boston , ens agradaria donar-li les gràcies pel seu suport i el suport de totes les persones a tot el país durant aquest tràgic succés. Boston s'aixecarà i caminarà de nou. Gràcies " .

Els Celtics han portat samarretes amb la frase "Boston stands as one", i jugarà tots els partits dels play-off amb un petit detall a l'equipació en homenatge de les víctimes.