LLIGA DE CAMPIONS

Cesc Fàbregas: "Per guanyar caldrà jugar amb la mateixa agressivitat que l'Atlètic"

El migcampista creu que la cua és passar la pressió a l'equip de Simeone marcant primer

Cesc Fàbregas ha parlat en roda de premsa al Vicente Calderón abans del darrer entrenament del Barça. El maresmenc ha comentat que "entre tots, jugant com un equip, estem pensant en com encarar aquest partit. Els quatre partits jugats contra l'Atlètic han estat molt durs, serà complicat marcar primer".

Segons Cesc, "l'Atlètic no té pressió del seu public de marcar primer, caldrà competir amb la mateixa agressivitat que ells. I posar el nostre talent sobre el terreny de joc, estic segur que podem fer-ho". Cesc creu que "ens toca intentar neutralitzar amb les nostres armes el seu estil, estem capacitats per fer-ho. Contra aquests equips tant bons a la contra, ens agrada tenir la pilota una mica més que en altres ocasions, potser per prudència".

Preguntat sobre la seva posició a la gespa, Cesc ha dit que "Martino encara no ens ha dit res, no tinc clar si jugaré i com jugaré. Ja fa uns anys que jugo de tant en tant de davanter. M'hi sento còmode, amb llibertat".

El maresmenc ha afirmat que "m'estic sentit important aquesta temporada, sóc dels jugadors amb més minuts. Crec que aquest any he ofert més de mi. Vull donar el millor de mi mateix". Ara, Cesc ha recordat que "molts cops pots ser important jugant pocs minuts, altres cops m'ha passat. No dependrà de mi jugar, dependrà també del tècnic. Estic en un bon moment i vull donar-ho tot".

Cesc ha dit que "si surts a la gespa pensant que pots perdre, amb por, és un símptoma de ser un perdedor. Nosaltres jugarem per guanyar, amb el nostre estil, sense port".

Més continguts de