ESPANYOL

"M'he enamorat d'aquest club": La carta de Chen Yansheng als socis de l'Espanyol

El xinès demana als aficionats suport per anar millorant les coses

Chen Yansheng a la llotja de l'Espanyol / JOSEP LAGO / AFP

Chen Yansheng, el nou propietari de l' Espanyol, ha enviat una carta als socis del club per presentar-se. La carta arriba quan tot just fa una setmana que dirigeix un club que vol canviar en positiu.

La carta serveix per presentar-se. "Com deus saber, fa uns només uns dies vam iniciar una nova etapa [...]. Assumim aquest repte amb un objectiu molt clar: fer que tots els qui us estimeu l' Espanyol gaudiu encara més d'aquest sentiment i dels nostres equips de futbol".

El xinès recorda que per aconseguir-ho cal " estabilitzar econòmicament l'entitat i enfortir-la a nivell social i esportiu. Ens dedicarem en cos i ànima a aconseguir-ho i volem fer-ho de la teva mà, que tants anys fa que dónes suport al nostre club".

"M'he enamorat d'aquest club, de la seva gent i de tot el que projecta"

Chen Yansheng Propietari de l'Espanyol

Yansheng admet que " venim d'una cultura diferent de la teva. Estic segur que aquest fet serà una palanca de canvi en positiu per fer encara més gran l'Espanyol. Volem aportar la millor gestió econòmica i esportiva possible per sumar-la a la tenacitat, el convenciment i l'amor dels colors blanc-i-blaus de tots els pericos".

Yansheng demana al soci que continuï "al costat de l'equip", i afegeix que ràpidament va entendre que ser de l'Espanyol és "especial". Admet que s'ha " enamorat d'aquest club, de la seva gent i de tot el que projecta".