Publicitat
Publicitat

BARÇA

Bartomeu es reuneix amb el conseller d'Interior Espadaler per parlar sobre la seguretat al Camp Nou

El club ha manifestat el seu desacord amb les crítiques rebudes pel cap de l'àrea regional de recursos operatius dels Mossos

El president del Barça Josep Maria Bartomeu i el conseller d’Interior Ramon Espadaler han mantingut aquesta tarda una reunió per analitzar les declaracions del cap de l'àrea regional de recursos operatius dels Mossos d'Esquadra, i coordinador de seguretat del Barça, Lluís Miguel Venteo. Venteo va afirmar, després dels incidents que van provocar la mort d'un aficionat del Deportivo a Madrid, que la situació a Catalunya està prou controlada però el Barça podria fer més per treballar en la prevenció de la violència als estadis. El Barça ja va emetre un comunicat ahir mostrant el seu "desacord" per aquestes paraules.A la reunió també hi han assistit el vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de seguretat, Josep Ramon Vidal-Abarca.

Segons ha informat el Barça, "en el transcurs de la trobada s’han revisat els protocols de seguretat emprats amb motiu dels partits que se celebren al Camp Nou, així com en els desplaçaments, amb l’objectiu manifestat per ambdues parts de tolerància zero amb qualsevol tipus de comportament violent".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT