Esports 04/09/2019

Espanya continua sense funcionar i derrota amb patiments l'Iran (73-65)

Espanya cau en un grup complicat, amb Sèrbia i Itàlia, a la segona fase

Espanya segueix sense funcionar i derrota amb patiments a l'Iran (73-65)

BarcelonaLa selecció espanyola ha tancat la primera fase del Mundial de bàsquet amb una victòria sense brillantor davant de l'Iran (73-65). L'equip de Sergio Scariolo ha guanyat el seu grup amb tres victòries en tres partits, però en cap de les actuacions ha acabat d'agradar, ni contra Puerto Rico, ni contra Tunísia, ni contra l'Iran. Puerto Rico, per cert, s'ha classificat com a segona de grup. Espanya passa ara a la segona fase, on

Dos triples de Sergi Llull i Marc Gasol en l'últim minut i mig han salvat un equip espanyol que ha arribat a anar perdent en l'últim quart contra un equip iranià amb un nivell molt inferior. Per tercera ocasió consecutiva, la selecció espanyola ha tornat a mostrar la seva pitjor cara a la primera part, amb una mitjana d'encert en triples del 25%.

Un parcial de 5-15, amb Yakhchalidehkordi i Jamshidijafarabadi com a estilets, ha permès a l'Iran escapar-se de cinc punts en el tercer quart, aprofitant que Ricky Rubio no tenia el dia. Scariolo ha anat movent la banqueta per buscar solucions a l'embús ofensiu, però fins que no han aparegut Llull i Gasol Espanya no ha pogut respirar.