Publicitat
Publicitat

Futbol Català

L'organisme comunicarà la decisió en breu a tots els clubs afectats

La Federació Catalana actua d'ofici i ajorna alguns partits de base i categories regionals

El clima fred, la neu i la dificultat d'accés en algunes zones del territori, ha portat a l'estament federatiu a prendre un seguit de mesures de prevenció

La Federació Catalana de Futbol, després de consultat l'estat dels terrenys de joc arreu del territori i de l'evolució del temps previst per les següents 48 hores, ha decidit actuar -tal com va avisar dijous- i ajornar alguns partits de futbol base i territorial. Com a mesura preventiva a causa del fred i principalment la neu, la FCF ha decidit fer-ho a les zones més afectades per la climatologia i també acceptar totes les peticions d'ajornament dels clubs.

A Barcelona queden ajornats tots els partits la suspensió dels quals hagi estat sol·licitada per algun dels clubs implicats. A Tarragona queden ajornats tots els partits en categoria Prebenjamí (Grups 24, 25, 26, 27, 28 i 29), Benjamí Primera (Grups 4 i 5) i Benjamí Segona (Grups 25, 26, 27, 28, 29, 30 i 31). A Lleida queden ajornats tots els partits de Prebenjamí (Grups: 30, 31, 32, 33 i 34), Benjamí (Grups: 18, 19, 20, 21, 22 i 23), Aleví Primera (Grups 3 i 4), Aleví Segona (Grups 7, 8, 9 i 10). A Girona, com en el cas de Barcelona, s'ajornaran els encontres sol·licitats pels propis equips.

la FCF ha publicat la llista sencera de partits ajornats, incloent els de petició pròpia dels clubs implicats. La llista sencera figura en aquest article de la pàgina web oficial de l'organisme.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT