MOTOR

Michael Schumacher pateix un accident practicant esquí

L'emissora Europe 1 parla d'un traumatisme cranial de l'alemany

L'expilot alemany Michael Schumacher , set vegades campió del món de Fórmula 1, ha patit avui un accident d'esquí a l'estació de Méribel , als Alps francesos , ha informat l'emissora Europe 1. La mateixa font ha indicat que Schumacher ha estat traslladat a un hospital amb un traumatisme cranial .

Segons el director de l'estació, Schumacher ha picat contra una roca quan esquiava fora de les pistes marcades. El cop ha estat fort, però afortunadament duia casc. "Està conscient, a l'hospital, però no és un accident greu", ha afegit Christophe Gernignon-Lecomte. Méribel és una de les estacions que conformen el conjunt de Les Tres Valls , i és un dels centres d'esquí més prestigiosos dels Alps francesos.

Després de les paraules de Gernignon-Lecomte, 'Le Dauphiné Libéré' ha publicat que l'estat de l'alemany s'ha complicat durant les darreres hores. L'Hospital no emetrà cap comunicat deixant en mans dels responsables de premsa del pilot la comunicació sobre l'estat de salut. La família ha fet un comunicat on afirma que "Schumacher ha caigut sobre el seu cap quan estava esquiant en un viatge privat als Alps francesos . Ha estat traslladat a l'hospital i està rebent atenció mèdica professional . Demanem comprensió ja que no podem donar informació contínua sobre el seu estat de salut . Portava un casc i no estava sol . Ningú més ha estat involucrat en l'accident " .

Més continguts de