Esports 08/11/2014

L'Elx treu un punt del camp del Getafe en un partit avorrit (0-0)

El futbol no ha fet acte de presència a l'estadi del Getafe en un mal partit

Mario Pasalic agafa Juan Rodríguez durant el Getafe-Betis

GetafeL'Elx ha empatat al camp del Getafe (0-0) en un partit avorrit que ha finalitzat amb un marcador que no serveix a cap dels dos equips per complir els seus objectius. El Getafe, amb el mateix equip que va guanyar al camp del Deportivo, només ha patit un ensurt en els primers 45 minuts, amb un xut de Víctor Rodríguez.

A la segona part, l'Elx va crear perilla gràcies a una errada de Cristian Herrera, ocasió que va precedir a uns minuts de domini estèril del Getafe. Tot i ser l'amo de la pilota, pràcticament no ha xutat a porteria. El partit s'ha convertit en un combat d'equips avorrits que ha acabat com ha començat: 0-0.

Fitxa tècnica:

Getafe: Guaita; Arroyo, Naldo, Velázquez, Escudero; Juan Rodríguez, Lacen; Yoda (Babá, min. 69), Sarabia (Sammir, min. 56), Hinestroza (Diego Castro, min. 46); Lafita.

Elx: Tyton; Damián, Enzo Roco, Lomban, Albácar; Faycal (Aaron, min. 80), Pasalic, Mosquera, Víctor (Álvaro, min. 88); Cristian (Coro, min. 70) i Jonathas.

Àrbitre: Fernández Borbalán (andalús). TG: Escudero (min. 41), Edu Albácar (min. 74) i Tyton (min. 77).