FUTBOL SALA
Esports 24/05/2014

La manca de punteria deixa sense premi el Marfil Santa Coloma (0-4)

L'equip colomenc ha jugat un gran partit contra l'Inter Movistar però el porter Herrero ho ha aturat tot

BarcelonaLa sort ha girat l'esquena al Marfil Santa Coloma. L'equip de Xavier Passarius, que juga per primer cop unes semifinals de la lliga LNFS en 15 anys, ha controlat el primer duel d'aquesta semifinal contra el campió de la fase regular, l'Inter Movistar, però ha topat un i altre cop contra la prodigiosa actuació del porter Jesús Herrero. Bateria en canvi, ha fet el 0-1 en una de les primeres ocasions dels visitants.

A la segona part, amb un Martel inspirat, el Marfil ha generat molt perill, però de nou ha estat penalitzat per la manca de punteria. Així, en els darrers minuts Rivillos ha fet el 0-2 (36'). Contra les cordes, l'equip català ha apostat per jugar amb porter-jugador i Rafael ho ha aprofitat per marcar dos gols més. Al final, l'Inter ha golejat per 0-4 en un partit en que ha xutat menys. Ara, el campió de la fase regular disposa de dos partits a la seva pista per certificar l'accés a la final.