HOQUEI PATINS
Esports 23/03/2013

El Liceo consolida el lideratge de l'OK Lliga amb una golejada a Maçanet (1-6)

El Vendrell guanya a la pista del Voltregà per 1-3 i recupera la tercera posició

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Coinasa Liceo no ha fallat, i després de la victòria del Barça ahir per 0-1 a Vilanova, el conjunt gallec ha respost de manera contundent amb una golejada a la pista del SHUM Maçanet per 1-6. D'aquesta manera, la distància entre el Liceo i el Barça segueix sent de vuit punts a manca de nou jornades pel final de l'OK Lliga.

Un altre equip de la zona alta, el Moritz Vendrell, s'ha imposat a la pista del Voltregà per 1-3 i amb aquesta victòria els homes de Guillem Cabestany continuaran instal·lats en la tercera posició una setmana més.

En canvi, tant el Vic com el Noia Freixenet han perdut gas en aquesta lluita pel tercer calaix del podi de l'OK Lliga, ja que tot i el hat trick de Cristian Rodríguez pels locals, un gol d'Aleix Esteller a manca de poc més d'un minut pel final ha establert l'empat a quatre definitiu.

La resta de marcadors d'avui han estat el Calafell Tot l'Any 1 - Igualada 2 i el Lloret 9 - ICG Software Lleida 2. Finalment, demà al migdia es completarà aquesta 21a jornada amb el duel entre l'Enrile PAS Alcoi i el Fergo Aisa Sant Feliu.

stats