LIGA BBVA
Esports 04/04/2015

El Llevant s'emporta una victòria justa del camp de l'Almeria (1-4)

Tres gols de Barral han dictat sentència en un bon partit 'granota' contra un rival en inferioritat numèrica

Verza i Ivanschitz, durant el partit Almeria-Llevant

BarcelonaEl Llevant s'ha emportat una victòria important, pel que suposen els tres punts i el goal average, després d'un partit en que sempre ha dominat el joc.

L'Almeria, imprecís en atac, no ha pogut aturar el joc granota. Barral i Víctor Casadesús, a la primera part, i el mateix Barral, amb dos gols més a la segona, han deixat en foc d'encenalls el gol de Hemed, de penal inexistent.

Als 11 minuts, David Barral ja ha avisat. I tres minuts més tard, després d'un bon centre de Ivanchistz, ha fet el 0-1. Malgrat un xut de Hemed que gairebé acaba en gol de Thievy després del rebuig, l'Almeria no s'ha sentit còmode i el Llevant ha manat. Als 31, Víctor Casadesús ha rematat tot sol per fer el 0-2.

A la segona part ho ha intentay de sortida l'Almeria, amb un parell d'arribades, però Barral, després d'un rebuig, ha fet el 0-3 (53'). L'Almeria només ha marcat quan Thievy ha fingit una falta dins de l'àrea, guanyant un penal transformat per Hemed.Però Barral ha dictat sentència amb el seu tercer gol, allunyant el seu equip de la zona de descens. On queda l'Almeria.

Almeria: Julián Cuesta; Ximo Navarro (Édgar, m. 51), Trujillo, Dos Santos, Dubarbier; Verza (Fernando Soriano, m. 27), Azeez; Wellington, Corona, Thievy (Jonathan Zongo, m. 75); Hemed.

Llevant: Mariño; Iván Lopez, Vyntra, Juanfran, Toño García; Simao, José Mari (Sissoko, m. 61); Morales (Rubén, m. 71), Ivanschitz, Casadesús, i David Barral (Kalu Uche, m. 85).

Gols: 0-1, m. 16: David Barral. 0-2, m. 31: Víctor Casadesús. 0-3, m. 53: David Barral. 1-3, m. 70: Hemed, de penal. 1-4, m. 75: David Barral.

Àrbitre: González González, Castella i Lleó. TG: Mauro dos Santos (m. 17), Wellington (m. 90), Toño García (m. 62) I Juafran (m. 64). Ha expulsat el local Dubarbier (m. 45 i 57).