MOTOR

Márquez diu que no té "rancor" contra Rossi i que va cometre "un error"

El pilot de Cervera assegura que ja ha girat full a l'incident de l'Argentina

Marc Márquez ha declarat a Austin, sobre el seu incident amb Rossi a l'Argentina, que en aquella cursa van passar "moltes coses", que va ser penalitzat i va intentar "demanar perdó" i que no guarda "cap tipus de rancor pel que ha passat".

"Soc un pilot, una persona a qui li agrada millorar i intentar aprendre dels errors, i en aquell cas i en aquella cursa van passar moltes coses; llavors vaig creure, i continuo creient, que vaig cometre un error i vaig ser penalitzat per això. Vaig anar a demanar disculpes, que era el que creia havia de fer, i no guardo rancor de cap mena pel que va passar", ha explicat Marc Márquez.

No obstant això, el vigent campió del món de MotoGP ha afegit: "Demà [divendres] hi haurà comissió de seguretat i no tindré cap inconvenient a tornar-ne a parlar. Però també s'haurà de parlar d'altres coses, entre elles de tot el que va passar en el procés de sortida, perquè va haver-hi força incertesa en les decisions i això ha de millorar".

El pilot de Repsol Honda ha dit que té facilitat per centrar-se en la seva feina, que ja ha girat full, i ha assegurat que no dona "gaire importància" a la situació.