El Nàstic, obligat a una remuntada heroica per mantenir el somni de l'ascens

Els granes necessiten capgirar el 3-1 obtingut al camp d'Osasuna per tal d'accedir a la final dels playoffs d'ascens a Primera Divisió

Remuntar per seguir somiant. No ho tindrà fàcil, però ho intentarà el Nàstic de Tarragona, que aquest dissabte (19 h, C+ Liga, Dial 48) vol capgirar el 3-1 aconseguit a Pamplona per tal de mantenir viu el gran objectiu i poder assolir la final dels playoffs d'ascens a Primera Divisió. Jean Luc i Aburjana s'entreveuen com les dues grans novetats en detriment de Lobato i Juan Muñiz. 

La conjura va arribar a Tarragona ben aviat, ja que els grana van tenir una gran rebuda per part de l'afició, que no vol deixar sol als seus homes ara que encara poden tornar al màxim esglaó del futbol espanyol. "Som capaços de remuntar l'eliminatòria, hem de deixar la porteria a zero i marcar dos gols", ha anticipat el tècnic Vicente Navarro, que ha qualificat de "possible" la possibilitat d'eliminar a Osasuna. 

Un discurs que té ben interioritzat el vestidor grana, com bé va reconèixer Xisco Campos: "No se'ns passa pel cap quedar eliminats", va apuntar en una roda de premsa plena d'optimisme. Tot i la contundent derrota, a Tarragona hi ha ganes d'afrontar un partit de tornada on encara tenen possibilitats de passar ronda.  

El tècnic s'ha mostrat optimista, i ha avançat que ja treballen amb seny per donar la volta al resultat. "Hem preparat les diverses variants tàctiques d'Osasuna, confio que sabrem disputar el partit", ha apuntat el tècnic, un Navarro que ha assenyalat la importància del suport de l'afició en el partit d'aquest dissabte. 

Els navarresos, lluny d'exhibir cap tipus d'eufòria, tenen la incògnita de 'Nino', que no va entrenar des de dimecres per un asumpte familiar.