FUTBOL SALA
Esports 10/02/2018

Portugal guanya l'Eurocopa de futbol sala contra Espanya (3-2)

És el primer títol dels portuguesos, guanyat a la pròrroga

BarcelonaLa selecció portuguesa ha guanyat la seva primera Eurocopa de futbol sala després de derrotar a la final la vigent campiona, Espanya, per 2-3. La final s'ha decidit a la pròrroga amb un penal marcat per Bruno Coelho.

Espanya, que havia guanyat set de les anteriors 10 edicions del torneig, ha vist com Ricardinho feia el 0-1, però Marc Tolrà ha empatat abans del descans. A la segona part, Lin ha fet el 2-1, però a falta d'un minut Burno Coelho ha dut la final a una pròrroga. Després d'un primer temps sense gols, al segon la gran estrella portuguesa, Ricardinho, s'ha lesionat i no ha pogut acabar la final. Bruno Coelho, però, ha superat Paco Sedano i ha donat a Portugal el seu primer campionat.