Quique Sánchez Flores: "Com que ningú surt a explicar on s’ha quedat el projecte, he de fer-ho jo, el conformista"

El tècnic assegura que és el moment d'activar el pla B i de fer canvis a la gespa

Que la relació entre l'Espanyol i Quique Sánchez Flores no passa pel seu millor moment és cada cop més evident. El tècnic madrileny ha qualificat la falta d'interlocutors entre el club i l'afició com "un dels grans problemes" que viu l'entitat, ja que això el posa a ell en el focus de totes les mirades. "Així ho he transmès al club i a Chen. Com que ningú ha sortit a explicar com està el projecte i on s'ha quedat el projecte, ho he de fer jo. I els cops que ho faig, com que parlo amb els mateixos objectius de l'any passat, fa la sensació que soc un entrenador poc ambiciós i conformista", ha explotat el preparador blanc-i-blau, que ha convidat a mirar els seus èxits a les banquetes. 

Sánchez Flores ha insistit que és fonamental que "no decaiguin" els ànims dels jugadors. "Hem tingut males nits, però cal estar al marge del resultat en determinades situacions. L'important és que els jugadors no vagin al camp amb massa pressió. Vull els nois amb actitud, valents, no ofuscats". 

El tècnic també ha fet un incís en la situació del club a l'hora d'acudir al mercat de fitxatges, i ha deixat clar que, per aquest hivern, no hi haurà recursos per més reforços: "M'impressiona que no siguem capaços d'admetre la realitat del club. A l'estiu ja vam gastar el que podríem haver gastat a l'hivern. Si no tenim més recursos, no hi ha més solucions. Acceptem la realitat i siguem humils. Seguirem amb els mateixos recursos, gairebé els mateixos que la temporada passada". "Hi ha opcions que surti algú, però n'hi ha menys que arribi algú", ha afegit. 

L'hora d'activar el pla B

D'altra banda, l'entrenador blanc-i-blau ha assegurat que és el moment de fer alguns canvis en la proposta. "Fins ara no hem gastat ni una sola bala a provar coses diferents. Fins ara hem apostat per l'estratègia d'esperar jugadors que pensàvem que ens podien donar bastant i que ens havien donat molt abans", ha afirmat Sánchez Flores, que ha explicat que ara tenen "tot un camp obert a les proves, als canvis, a les modificacions, a les noves solucions". Tot plegat, per trobar solucions al delicat moment esportiu que viu l'equip. 

El tècnic no podrà comptar amb un habitual com Javi Fuego, baixa per un problema muscular. A llista, en canvi, sí que hi haurà David López i Sergio García. Tot i patir una fractura nasal contra el Girona, el central ha pogut entrenar amb una màscara protectora i podria jugar amb ella aquest diumenge. El davanter, per la seva banda, ja ha superat un problema muscular que va patir contra l'Eibar. També torna a la convocatòria Melendo. N'han quedat fora Álvaro Vázquez, Sergio Sánchez, Hernán Pérez, Dídac Vilà i Marc Navarro.

Més continguts de