SEGONA DIVISIÓ
Esports 24/08/2014

El Sabadell reacciona massa tard i cau amb el Betis (2-3)

Dos gols en els darrers cinc minuts han donat emoció a un partit que semblava sentenciat

SabadellEl Sabadell ha caigut a casa davant un Betis molt superior en el primer partit dels dos equips aquesta temporada. El partit, controlat pel Betis, s'ha tornat boig en els darrers cinc minuts, quan dos gols del Sabadell han donat emoció. L'equip de Miquel Olmo, sense els lesionats Juanjo i Hildago, ha dominat els primers 5 minuts, però mica en mica la qualitat del Betis s'ha anat imposant. Malgrat que el primer temps ha estat igualat, el Sabadell no ha aconseguit generar ocasions clares de gol. El Betis en canvi, ha donat molta feina al veterà De Navas, que ha evitat més gols en el seu retorn a la porteria, ocupant el lloc del sancionat Nauzet. Amb el suport d'uns 2.000 aficionats, el Betis ha fet el 0-1 després d'una falta que ha aturat en primera instància De Navas. Poc després, Matilla ha fet el 0-2.

A la segona part el Sabadell ha intentat trobar el camí del gol, però cada contra visitant era una ocasió de perill. De Navas ha evitat dos gols amb grans aturades, però als 78' minuts un xut de Rubén Castro l'ha desviat la defensa, convertint-se en el 0-3. En una de les darreres jugades del partit, Adán no ha mesurat una sortida i Edgar ha fet el gol dels arlequinats. El partit semblava sentenciat, però Tamudo encara ha fet el 2-3 i el Sabadell ha disposat d'una darrera ocasió per aconseguir un empat que no ha arribat.

Sabadell: De Navas, Víctor (Riau, 76'), Kiko Olivas, Crespí, Agus Medina (Gato, 65'), Hervás, Eguaras, Aridai (Edgar, 72'), Sotan, Tamudo i Collantes

Betis: Adán, Molinero, Álex Martínez, Matilla (Pacheco, 80'), Jordi Figueras, Xavi Torres, Cejudo (n'Daye, 66'), Jorge Molina (Rennella, 69'), Loo Reyes, Perquis i Rubén Castro

Gols: 0-1 (21') Cejudo, 0-2 (32') Matilla, 0-3 (77') Rubén Castro, 1-3 (86') Edgar i 2-3 (90') Tamudo

Árbitre: Trujillo Suárez. TG: Sotan, Eguaras, Xavi Torres i Perquis

Estadi: Nova Creu Alta. 8500 espectadors