TENIS
Esports 11/12/2012

Rafa Nadal confirma que jugarà de nou al torneig d'Abu Dhabi després de sis mesos lesionat

Ara
1 min
Rafa Nadal, durant el partit contra Rosol a Wimbledon

BarcelonaEl tennista mallorquí Rafa Nadal ha confirmat que tornarà a competir a Abu Dhabi després de més de sis mesos de lesió. Els greus problemes de genoll que ha patit l'han tingut allunyat de la competició durant mig any i el jugador va decidir que, aquesta vegada, volia estar recuperat al cent per cent abans de reaparèixer. Així, Nadal ha confirmat a través d'un missatge al seu Facebook que els últims dies de desembre tornarà a competir: "Tinc moltes ganes de tornar a la pista a Abu Dhabi. Vaig guanyar-hi en les edicions 2009 i 2010 i aquest any m'agradaria aixecar de nou aquest trofeu".

El passat 20 de novembre, Nadal confirmava que tornava a entrenar sobre una pista, la qual cosa es convertia en el procés final de la seva recuperació. Poques setmanes més tard, el mateix jugador ha estat l'encarregat d'assegurar que participarà al torneig d'exhibició Mubadala World Tennis Championship, una competició que es disputarà entre els pròxims dies 27 i 29 de desembre a Abu Dhabi. Des que el passat mes de juny Nadal caigués derrotat en la segona ronda de Wimbledon per Lukas Rosol, el mallorquí no havia tornat a disputar un sol partit.

Així, Nadal tornarà a competir el proper 28 de desembre contra el vencedor del partit entre Andy Murray i Janko Tipsarevic.

stats