LLIGA DE CAMPIONS
Esports 04/12/2012

Tito Vilanova: "Serà un bon partit per donar als jugadors del filial minuts per demostrar el seu nivell"

El tècnic blaugrana ha afirmat que hauria convocat Messi encara que no hi hagués cap rècord en joc

Ara
2 min
Tito Vilanova en roda de premsa

BarcelonaAbans de rebre el Benfica en un partit on el Barça ja fet els deures, Vilanova ha comentat que "el Benfica s'hi juga molt i serà un partit dur. Nosaltres portem alguns joves del filial però anirem a guanyar el partit". Vilanova ha confirmat que "Messi ja va descansar fa uns dies i ara viu un bon moment de joc, ens aporta molt. Amb la dinàmica de joc que té, l'hauríem convocat amb o sense rècord. Vol jugar". Messi pot igualar el rècord de gols en un any natural de Gerd Müller si marca contra el Benfica. Vilanova ha reconegut que "no cal posar pressió al Leo pel rècord. Si pot aconseguir batre el rècord, ho farà. Però en el fons només es tracta de guanyar partits. El Leo està acostumat a jugar en condicions similars, el veig com sempre".

Sobre la presència de Xavi, Iniesta i Cesc plegats, Tito ha deixat clar que "anirem canviant al forma de jugar, un dia amb un punt més estàtic, altres amb laterals llargs...depèn del rival, de l'estat de forma dels jugadors, però m'ha fet feliç veure com els jugadors s'entenen". Vilanova ha afirmant que no hi ha gaire diferència entre la preparació física d'aquesta temporada i l'anterior, quan es va jugar el Mundial de clubs. "Estem en un bon moment de joc, però no ens podem quedar aquí. Sempre cal millorar".

L'entrenador empordanenc ha recordat que "el Benfica ja ens va crear perill al partit de Lisboa, en atac són ràpids", afegint que "no cal motivar els jugadors. Són professionals, ni dubto que estarem motivats". A més, ha reconegut que encara no ha pensat en quins possibles rivals vol als vuitens de final.

Mourinho i Villa

Preguntat sobre si fa mal quan Mourinho diu que no saps qui ets, en referència a les declaracions del tècnic del Madrid afirmant que no sap qui és l'ajudant de Simeone, el Mono Burgos, Vilanova ha dit que a ell no li va fer mal. Vilanova no ha valorat l'actuació de Mourinho del darrer cap de setmana, quan va sortir a la gespa del Bernabéu sol per ser ovacionat o xiulat.

A més, Vilanova ha deixat clar que "sempre fa mal no donar minuts a un jugador, ja sigui Villa o un altre". Sobre l'asturià, ha afegit que "en David està bé. No tenim espai per a tots els jugadors. Quan gaudeix de minuts sempre fa bona feina, tenim molts partits per jugar encara i segur que ens ajudarà molt".

stats